Over Mij

Close to you fotografie Gerda van Loo

Wie ik ben

Leuk dat je op mijn site bent komen kijken. Mijn naam is Gerda en ik woon aan het randje van Ermelo samen met mijn man, kinderen en onze binnenpoes Nonno.

Steekwoorden welke bij mij passen zijn: mijn geloof in Jezus, gezinsmens,  creatief, gevoel, muziek, beeld denker, eerlijk, gedreven en enthousiast, natuur,  appeltaart met slagroom en koffie zwart.

En mijn levensmotto is als het niet kan zo het moet…. Moet het maar zo het kan.

Mijn focus

Mijn focus ligt op fotografie van de mens  weergegeven op mijn eigen unieke manier  een greep uit mijn specialiteiten zijn onder andere day in the life, trouwreportages, beloved family fotografie, bedrijfsfotografie, concertregistratie en art-work photography zowel particulier als zakelijk. Dat zijn aardig wat verschillende vakgebieden maar ik vind in al deze vakgebieden weer nieuwe frisse uitdagingen om vast te leggen op hun eigen unieke manier in het mooiste beroep dat bestaat namelijk fotografie!

The beloved people

Dat zijn jullie. Alle mensen verdienen het om prachtige herinneringen vast te laten leggen door een professioneel fotograaf.  Ik vind het een eer om jullie met mijn camera vast te mogen leggen zoals jullie zijn. Ik vind prachtig om juist die speciale momenten van jullie als een blijvende herinnering zodat jullie er tot in lengte van jaren nog van kunnen genieten.

The beloved people of Close to yoU fotografie