Day in the life

Jan Willem en Lotte Mirns Lemmer Kite Surfing

Day in the life

Close to yoU fotografie lanceert a day in the life. Een nieuwe fotografielijn speciaal voor samenwonenden of getrouwden die willen investeren in een kwaliteitsdag en dit willen vast laten legen in een mooie fotoherinnering.

Samenwonenden of al getrouwd?

Maar als je niet gaat trouwen maar gaat samenwonen is het niet zo vanzelfsprekend dat je een fotograaf vraagt om bijzondere momenten vast te leggen. Natuurlijk kan je een loveshoot plannen of een leuk portret laten maken in de fotostudio maar daar blijft het dan ook meestal bij.

Zou het niet leuk zijn om net als bij een trouwreportage een hele dag jullie bijzondere liefde voor elkaar te laten vastleggen in een mooi fotoverslag. Dat kan nu met de day in the life speciaal voor jullie.

Fotoverslag

Hoe gaat een dergelijk fotoverslag nu in zijn werk? Jullie gaan samen een leuke dag vol activiteiten ondernemen die wat over jullie zeggen. Dat wat jullie leuk vinden om te ondernemen. Dit kan van alles zijn zoals een wandeling op het strand of in het bos. Een picknick op jullie favoriete plek. Een dag vol van jullie favoriete sport. Een prachtig concert bijwonen. Maar ook een kopje koffie drinken achter bij jullie thuis of een vorkje prikken kunnen daarbij horen.

Wees creatief en wees vooral jullie zelf. Alles wat bij jullie past ongedwongen en ontspannen.

Bij deze reportage heb ik er bewust voor gekozen om niet jullie kinderen mee te laten deelnemen aan de activiteiten. Het gaat om jullie twee. Deze dag dient als verrijking en nieuwe input voor elkaar.

Mochten jullie wel speciaal jullie kinderen mee willen nemen op deze dag dan kan ik jullie de Day in the life family aanbieden.

Ik ben deze dag met mijn enthousiasme op de achtergrond aanwezig zijn zodat jullie ongedwongen kunnen genieten van elkaar. Tijdens deze dag zoek ik voortdurend naar die mooie momenten en leuke composities die ik op een journalistieke manier van fotograferen vast in een mooi verhalend fotoverslag.

Het zakelijke stuk

En hoe zit het dan met het zakelijke stuk?

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen een opzet maken voor jullie dag en prikken een datum voor de Day in the life together.  Zelf bedenken jullie de activiteiten die jullie willen gaan doen en haalbaar zijn. De kosten van de activiteiten zijn uiteraard voor jullie eigen rekening.

De reportage neemt maximaal een dag in beslag.

Na afloop zijn jullie de bezitters van een waardevolle fotoherinnering van jullie samen.

Day in the life together:

1 dag fotografie

1 kennismakingsgesprek

Album 30 x 30 34 pagina’s linnen cover (mogelijkheid voor upgrade)

Mooie selectie hr foto’s op USB stick

Hebben jullie vragen of willen jullie mij boeken neem dan contact op met mij via

info@closetoyoufotografie.nl of vul het contactformulier in.

Loveshoot Marcel en Stephanie
Beloved Family Familie ter Haar

Loveshoot

Ik leg jullie liefde vast in een prachtige loveshoot van 1 uur.

vul het contactformulier in